Esküvői csokrok és dekoráció: Tervezünk! Álmodozunk! Szebbé varázsoljuk!

Tervezünk, álmodozunk, és tökéletesnek szeretnénk a nagy napot. Ugyanúgy, mint a jegyespárok szeretnének egy tökéletes esküvői dekoráció látványában gyönyörködni. Hihetetlenül nagy megtiszteltetés az, hogy jelen lehetünk munkáinkkal a szerelmesek nagy napján. Hatalmas bizalmat szavaznak a párok ilyenkor nekünk, virágosoknak. Minden nőnek él egy kép a fejében a tökéletes esküvőről: ruha, zenekar, meghívottak, a helyszín, az álomcsokor, a koszorúslányok csokrai, a szülők köszönőcsokrai, amivel kifejezik hálájukat, a meseszép főasztaldísz és a vendégek asztalainak díszei. Mi ezeket az álomképeket próbáljuk a lehető legtökéletesebben megvalósítani.esküvői dekoráció

Nem csak nagy megtiszteltetés, de hatalmas felelősség is egyben, hogy mindent időre és a kért módon teljesíteni tudjunk! A nagy napon, minden apró részlet számít és a tökéletesség érdekében, időben el kell kezdenünk a készülődést, valamint nagyon fontos a menyasszonyok és a virágosok közötti kommunikáció is. A virágok kiválasztása és a kompozíció megálmodása is rengeteg munkát igényel.

Egy-egy különleges virág beszerzése több emberes feladat, de minden álmot igyekszünk valóra váltani. Itt a tél, az esküvőink nagy részén már túl vagyunk, így itt az ideje egy kis összegzésnek. Hihetetlen volt ez az év, főleg a nyári időszak, minden hétvégére jutott legalább egy esküvő. Folyamatos pörgés, egyeztetés, beszerzés és a soha el nem múló lelkesedés. Nagyon elfáradtunk, de imádtuk készíteni ezt a sok-sok gyönyörűséget! Reméljük a következő évben is legalább ennyi párnak okozhatunk örömet munkáinkkal!

esküvői dekorációNézzük csak ezt az évet számokban kifejezve: 45 menyasszonyi csokor, 32 dobócsokor, 112 asztaldísz, 36 főasztaldísz, 96 szülőköszöntő, 75 kitűző, 75 karkötő és sok-sok kedves, boldog ifjú pár, akiket megismerhettünk!

A csokrok, kitűzők, asztaldíszek és szülőköszöntő kiegészítők mellett, a rózsafalainkat is nagyon sokan kértétek, hogy az esküvői fotók még tökéletesebbek legyenek!

esküvői dekoráció
Egy kis újdonság az esküvői dekoráció-hoz

Ezentúl rózsafalaink mellé egy mobil fotó boxot is kérhettek, így  a rózsafalnál készült képek azonnal, a helyszínen nyomtatásra kerülnek! Tökéletes választás lehet köszönő ajándék gyanánt! Természetesen a fotóbox mellé egy asszisztenst is biztosítunk, aki mindenkinek segít a legjobb fotó elkészítésében!

Köszönünk mindent!

Íme néhány munkánk az idei évről. Hozzád melyik esküvői munkánk áll legközelebb? A Te álmaid esküvője, hogy nézne ki? Ha Te is tervezed már a nagy napot, írj nekünk és álmodjuk meg együtt esküvői dekorációdat!

Írj nekünk Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!