Tündérkert

Visszatérő vendégeinkként bizonyára észrevettétek, hogy nyitás óta folyamatosan keressük azokat az újdonságokat, így jött létre a Tündérkert Debrecen-ben, ahol még kellemesebbé tehetjük a nálunk töltött időt. Így idén nyáron bővítettük kínálatunkat szuperegészséges és finom smoothiekkal, az Illangó Desszertlak különleges, belga édességeivel. És további jóhírrel is szolgálhatunk édesszájú vendégeinknek, ugyanis beüzemeltük vintage hangulatú fagyispultunkat, ahol minden héten más-más kézműves fagylaltot kóstolhattok meg. Érdemes őket kipróbálni, garantáltan jókedvet csal az arcotokra. Déltől minden nap megtaláljátok fagylaltkülönlegességeinket üzletünkben, az Arany János utcán, egészen zárásig.

tündérkert debrecen

Természetesen gluténmentes tölcsérbe is kérhetitek bármelyik ízt, és ha időtök engedi, mindenképpen üljetek be megnyitott kerthelységünkbe egy friss gyümölcsökkel és házi tejszínhabbal felturbózott kehellyel.

tündérkert debrecen

Ugyanis megnyitottuk Tündérkertünket, így mostantól finom kávéinkat és desszertjeinket hangulatos belső teraszunkon is élvezhetitek, eldugva a nagyvilág zajától, nyugodt környezetben, kellemes zene mellett.

tündérkert debrecen

Természetesen az estékre is gondoltunk, amikor a napellenzőt hangulatvilágításra, a kávét pedig ízletes borokra, és kézműves sörökre cseréljük.
Kapcsolj ki, akár csak ebédszüneted erejéig, és vágj bele újult erővel a délutánba. Térj be hozzánk délután egy könnyed baráti csevejre, baráti összejövetelre.

tündérkert debrecen

Nyárvégi estékre kedvenceink a 2016-os Sauska Rose és a Nyakas Aligvárom. A sörök kedvelőinek frissen palackozott, igazi kézműves különségeket hoztunk a Szent Tamás Sörfőzdéből.

tündérkert debrecen

Kóstoljátok meg mindegyiket, és ha van kedvetek, Facebook oldalunkon osszátok meg velünk, melyik a kedvencetek.

 

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!