Egy hétvége a Vintage Worldben

Közös hétvége Debrecenben és különleges rendezvényein

Nem titok, egyszerűen imádjuk a munkánkat, nagyon hálásak vagyunk, hogy egy ilyen szupercsapat segítségével valósíthatjuk meg elképzeléseiteket, vehetünk részt életetek legfontosabb eseményeiben, és varázsolhatunk finom kávét vagy sütit asztalaitokra. Nagyon örülünk, hogy bíztok a szakértelmünkben és munkánkkal részesei lehetünk mindennapjaitoknak. Éppen ezért arra gondoltunk, ma mi is egy picit személyesebb cikkel készülünk nektek. Megmutatjuk mi zajlik a színfalak mögött, avagy hogyan is néz ki egy pörgős, közös hétvége Debrecenben, a Vintage World csapatával. Képes beszámoló következik augusztus utolsó hétvégéjének eseményeiből.

SZERDA – 7.00 DEBRECEN, KÖLCSEY KÖZPONT

közös hétvége Debrecenben

Augusztus 16., szerda reggel van, mi pedig már jó ideje a Kölcsey Központ folyosóján teszünkveszünk. Na jó, meg kell hagyni, talán egy picit izgulunk is. A karneváli héten ugyanis – az Arany János utca mellett – beköltözünk a Kölcseybe is, különleges programokkal és sok-sok érdekességgel várunk Titeket 5 napon át, szerdától vasárnapig, minden nap este 8 óráig.

Az első nap folyamán rögtön 3 workshoppal indulunk: megmutatjuk Nektek a fejdíszek, koptatók és virágdobozok elkészítésének művészetét. Egy pillanatig nem unatkozunk, szerencsére sokan ellátogattok hozzánk, mi pedig nagyon élvezzük a közös munkát. Jó érzés volt látni, hogy Ti is legalább annyira szeretitek a virágokat, mint mi.

közös hétvége Debrecenben

A picik legnagyobb kedvence pedig egyértelműen a képen is látható „Farm, ahol élünk” asztaldíszünk lett, ha kíváncsiak vagytok, Facebook oldalunkon megnézhetitek a végeredményt is.

közös hétvége debrecenben
SZERDA – 18.00 DEBRECEN, ARANY JÁNOS UTCA

közös hétvége debrecenben

Mindeközben az Arany János utcán is pörögnek a srácok, szuper idő van és egyre többen érkeztek egy hűsítő limonádéra, egészséges smoothie-ra vagy finom jeges kávéra. Este 9-ig szeretettel várunk Titeket gyönyörű, új teraszunkon is, mely az esti naplementében igazán
hangulatos. Megújult italkínálatunkról bővebben itt olvashattok.

CSÜTÖRTÖK – 9.00 DEBRECEN, KÖLCSEY KÖZPONT

Ahogy ígértük, vasárnapig minden nap találkozhattok itt Bettivel, aki szívesen segít minden felmerülő kérdésetek megválaszolásában. Természetesen már az első téli kopogtatókat készíti… hiszen a karácsonyi készülődést nem lehet elég korán elkezdeni.

CSÜTÖRTÖK – 9.00 DEBRECEN, FARMER EXPO

közös hétvége debrecenben

Ezzel egyidőben csapatunk egy része már a Farmer Expon sürög-forog, ahol – szintén vasárnapig – friss limonádéval és finom kávéval várjuk a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari vásárra látogatókat. Kicsik és nagyon egyaránt élvezik a Vintage World ízeket, a gyerkőcök körében pedig egyértelműen fagyistandunk a nyerő.

PÉNTEK – 21.00 DEBRECEN, ARANY JÁNOS UTCA

közös hétvége debrecenben

Picit fáradtak vagyunk ugyan, hiszen pont egy órája, este 8-kor zártunk a Kölcseyben és a Farmer Expon, de még korántsem végeztünk mára. Holnap ugyanis 3 gyönyörű esküvőnk is lesz, és nagyon fontos számunkra, hogy mindegyik tökéletes legyen, úgyhogy ideje előkészíteni a terepet. A virágok már a kávézóban sorakoznak, hát nem gyönyörű látvány? 🙂

SZOMBAT – 7.00 DEBRECEN, ARANY JÁNOS UTCA

közös hétvége debrecenben

Minden szuperül alakul, szebbnél szebb asztaldíszek, virágcsokrok és élővirágos esküvői dekorációk készülnek éppen. Három különböző stílusú esküvőre is készülünk ma, vintage hófehér és romantikus púder kompozíciók sorakoznak az asztalokon és padokon. Rövidesen végzünk, és indulunk is a helyszínekre dekorálni. Ah, meseszép lesz 🙂

közös hétvége debrecenben
VASÁRNAP – 11.50 DEBRECEN, KOSSUTH TÉR

közös hétvége debrecenben

Teljesen beszippantott minket a karneváli forgatag, hiszen hol máshol is tölthetnénk az augusztus 20-át, mint a Debreceni Virágkarnevál szívében. A műsor kifejezetten színvonalas és szuper, remek a hangulat és a kocsik is csodaszépek, mi pedig éppen élő bejelentkezésre készülünk, hiszen hamarosan a Duna TV élő adásában találkozhattok velünk, s az Anna-bál szépével.

Ha érdekelnek további ötleteink, akkor kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!